Tornar

L’Ajuntament ratifica el seu suport a l’ATC en benefici del sector ceràmic

L’impuls de diferents projectes de col·laboració ha sigut un dels temes abordats en la reunió de treball mantinguda aquest matí entre l’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, i el president de l’Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC), Juan José Montoro. Una trobada a la qual també ha assistit el regidor de Promoció Econòmica, Pablo Delgado, a més de personal tècnic de totes dues entitats.

Cal ressaltar que el consistori alcorí col·labora amb el Congrés de Tècnic Ceràmic, que celebrarà la seua dessetena edició el pròxim mes de novembre, concretament els dies 16 i 17, a Castelló. Un esdeveniment on es concentraran les veus més innovadores del sector ceràmic amb l’objectiu de mantindre al dia a professionals i empreses del clúster.

Montoro ha explicat les previsions del congrés i la seua programació al primer edil, qui ha destacat la importància de comptar amb esta mena d’esdeveniments per tal de continuar millorant la competitivitat del sector a partir de la innovació.

Vull reiterar el suport de l’Alcora, com a bressol ceràmic, al gran treball que realitza l’ATC”, una entitat que “representa als professionals de la indústria del sector i la labor del qual els permet beneficiar-se d’un continu procés d’aprenentatge i reciclatge, potenciant així el seu creixement professional, cosa que considere fonamental, sobretot en el temps de canvis, desafiaments i nous reptes que estem vivim”, ha conclòs Falomir.