Tornar

Presenten un complet programa gratuït d’oci nocturn

L’alcalde, Samuel Falomir, i els regidors de Festes i Joventut, Vanessa Periz i Erik Torner, han presentat les activitats que es desenvoluparan de setembre a gener

L’agenda lúdica de l’Ajuntament de l’Alcora ve carregada d’activitats gratuïtes per als caps de setmana i dies festius.

L’alcalde, Samuel Falomir, i els regidors de Festes i Joventut, Vanessa Periz i Erik Torner, respectivament, han presentat les activitats que es desenvoluparan en els pròxims mesos, concretament fins al mes de gener.

Les pròximes a celebrar-se seran dues discomòbils, que tindran lloc els dies 29 de setembre i 21 d’octubre a la Pista Jardí.

La Pista serà també l’escenari que acollirà la ‘terrorífica’ festa de Halloween la nit del 31 d’octubre.

Després del gran èxit de participació aconseguit en la seua primera edició, el pròxim 18 de novembre se celebrarà la segona edició de la Kintà, que comptarà amb orquestra, discomòbil i més activitats, amb les quals la diversió estarà garantida.

Desembre començarà a ritme de discomòbil; tindrà lloc el dissabte 2 a la Pista Jardí. I el dia 15, la gran festa de sopars d’empresa marcarà l’inici de la programació nadalenca i les seues nits a la Pista Jardí: 24 de desembre (Nit de Nadal), discomòbil; 31 de desembre (Cap d’any), orquestra i discomòbil; 5 de gener, festa Roscón’.

L’agenda fins a gener la tanca la tradicional festivitat de Sant Antoni, que finalitzarà amb una discomòbil a la Pista Jardí.

Ja estem treballant en l’agenda per al següent trimestre”. Els responsables municipals han explicat que “l’objectiu és que la gent gaudisca amb una programació de qualitat de totes aquestes celebracions sense necessitat d’eixir de l’Alcora”. A més, “tots els esdeveniments són gratuïts”, han destacat.