Tornar

L’Ajuntament escometrà millores en el camp de futbol dins del pla d’actuacions de 2024

L’Ajuntament de l’Alcora escometrà una sèrie de millores al camp de futbol ‘El Saltador’. Així ho ha anunciat la regidora d’Esports, Amparo Segura, qui, acompanyada per l’alcalde, Samuel Falomir, ha visitat aquest matí les instal·lacions.

Entre els treballs, que començaran a executar-se quan finalitze la temporada, es troba el canvi del sistema de reg amb la finalitat de millorar l’eficiència i promoure l’ús sostenible de l’aigua.

D’altra banda, s’impermeabilitzarà la zona del sostre per a solucionar el problema de filtracions que ve registrant l’edifici, es dotarà de llum a la passarel·la d’entrada al camp i es canviaran els panys. A més, s’implantarà un sistema de megafonia i s’habilitarà una sala de reunions i projeccions.

Com destaca Segura, aquests treballs formen part del pla d’actuació de 2024, amb una partida econòmica de 275.000 euros, amb el qual l’Ajuntament té previst millorar i actualitzar diferents instal·lacions esportives, cosa que considera “fonamental”.

Per a poder dur a terme un millor manteniment de totes les instal·lacions esportives en el dia a dia, de manera més ràpida i efectiva, la responsable municipal d’Esports ha avançat que el consistori comptarà amb un peó d’obres que s’encarregarà de dur a terme aquests treballs: pintura, adequació, desbrossament… i totes aquelles necessitats que vagen sorgint.

En paraules de Segura: “A més de sumar noves infraestructures, és essencial mantindre les existents en condicions òptimes, garantint el ple gaudi als i les esportistes”.