Tornar

L’Ajuntament escometrà un projecte de millora al parc Montlleó

L’Ajuntament de l’Alcora continua amb el pla de millora dels parcs i jardins de la localitat. En aquesta ocasió, la regidora de l’àrea, Antonia Collado, ha anunciat que serà el parc de Montlleó, amb una inversió de 30.000 euros, l’objecte d’una important actuació, “molt demandada”, a més, pels veïns i veïnes de la zona.

La finalitat és, mitjançant la reposició d’espècies vegetals de caràcter arbustiu i la plantació de gespa, transformar un espai ara deteriorat en una gran zona verda d’esbarjo i esplai per al gaudi dels veïns.

Es tracta d’un espai públic que s’ha anat degradant especialment per actes de vandalisme i mal ús d’aquest, malgrat portar un manteniment adequat”, ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Robert Tena, “a més -afig- “el jardí es troba en mal estat a causa d’una mala compactació i distribució de la terra vegetal”.

I és que “amb el pas del temps s’ha anat afonant el terreny i apareixent desnivells que no es trobaven quan el jardí es va acabar de construir, tant per l’ús com per l’acció de les arrels dels arbres i per les inclemències meteorològiques que han erosionat el paviment porós i han aparegut diverses clivelles”.

Així, “la intervenció es realitza a fi de millorar l’aspecte i la qualitat estètica i ambiental d’aquest parc de l’Alcora” i “posa de manifest, una vegada més, que des de l’Ajuntament perseguim millorar els parcs i jardins, convertint les zones verdes en llocs atractius per a major benestar dels veïns i veïnes”, ha conclòs Tena.