Tornar

L’Ajuntament renova el parc infantil de la Foia de l’Alcalatén

L’Ajuntament de l’Alcora, a través de l’àrea de Parcs i Jardins que coordina Ana Huguet, ha dut a terme la renovació del parc infantil de la Foia de l’Alacalatén.

Amb una inversió de 9.290,73 euros, s’han substituït tots els jocs per altres nous, dirigits a menors de diferents edats, Així, s’ha instal·lat una estructura amb tobogan, gronxadors i balancins de molls. També s’ha col·locat un clos perimetral.

L’alcalde, Samuel Falomir, ha visitat amb d’Huguet el resultat dels treballs, un projecte molt demandat pels veïns i veïnes, ja que és un dels llocs d’esplai de referència de la pedania.

Durant aquest temps, ha tingut diverses actuacions de manteniment, però necessitava una remodelació completa”, ha manifestat la regidora, destacant al seu torn que, “estem treballant en diverses accions per tal de millorar els parcs i jardins de la localitat, millores que anirem implementant de manera progressiva”.

Sobre aquest tema, Huguet ha recordat que recentment s’ha actuat al parc Germanes Ferrer Bou, mitjançant la instal·lació d’un circuit biosaludable compost per 10 aparell