Tornar

L’alcalde acosta la gestió municipal a les aules dels quatre col·legis de l’Alcora

L’alcalde a les aules’ és una iniciativa pionera a l’Alcora que té com a objectiu acostar la gestió de l’Ajuntament als més joves de la mà del primer edil. Es desenvoluparà en dues fases.

En la primera, Samuel Falomir visitarà els quatre col·legis de la localitat perquè l’alumnat, des de tercer fins a sisé de Primària, li puga plantejar dubtes, preguntes o preocupacions, ja siga sobre el funcionament del consistori o sobre el municipi. Es farà en forma d’entrevista, que des dels centres treballaran prèviament.

La segona part de la iniciativa consistirà en la visita de l’alumnat al consistori per a conéixer l’edifici i tot el treball que es desenvolupa en ell.

Volem crear un clima de proximitat i transparència perquè des de xicotets vegen l’Ajuntament com una institució útil i al seu servici”, ha destacat l’alcalde.

La primera fase començarà el 9 de febrer amb la visita de Falomir al col·legi Puértolas Pardo i es desenvoluparà durant tot el mes, cada divendres.

Les visites de l’alumnat al consistori s’iniciaran al març i es dividiran en dues parts. En la primera mitja hora, es durà a terme un ‘tour’ per tot l’edifici de la mà dels regidors de l’equip de govern. I la segona part tindrà lloc al saló de plens, on els alumnes es distribuiran per grups i explicaran el que els agrada de l’Alcora, allò que li comptarien a algú que mai haja estat en la localitat. L’activitat finalitzarà amb la intervenció de l’alcalde, que recollirà totes les idees, propostes i visions de l’alumnat.