Tornar

Celebrem la setmana ‘Erasmus Days’ de la mà del CEIP Grangel Mascarós, centre acreditat Erasmus Plus

L’Alcora celebrarà la setmana ‘Erasmus Days’, d’àmbit internacional, de la mà del CEIP Francisco Grangel Mascarós, seleccionat com a centre acreditat Erasmus Plus des del curs 2022-2023 fins al curs 2026-2027.

L’activitat tindrà lloc l’11 d’octubre i serà, a més, la primera actuació de difusió d’aquesta acreditació, que implica, entre altres accions, mobilitzar a l’alumnat de 5é i 6é durant el període esmentat.

Tenint en compte un dels objectius del projecte: “Contribuir a la transformació d’un entorn més sostenible”, aquesta primera activitat consistirà a potenciar la mobilitat sostenible.

L’alumnat de 5é i 6é dels quatre centres educatius de primària es desplaçaran des de casa fins a l’escola i de l’escola a la Reial Fàbrica en vehicle sense motor (bicicleta, patinet…) o a peu.

Una vegada en l’emblemàtica fàbrica alcorina, gaudiran d’un festival musical, preparat pel CEIP Grangel Mascarós en el marc del seu projecte internacional, amb karaoke i una ‘Kid Jam Session’ amenitzada pel grup de blues local Meter Band, en horari de 9.30 a 12.30 h.