Tornar

L’Alcora constituïx una comissió tècnica d’habitatge per a revitalitzar el barri antic

L’Ajuntament de l’Alcora ha constituït una comissió tècnica, formada pel regidor d’Habitatge, Erik Torner, i tècnics municipals, amb l’objectiu d’afavorir la compra d’habitatges en el barri antic.

En el si d’aquesta, s’han acordat ja les primeres mesures, que es posaran en marxa entre 2024 i 2025. Es tracta de l’aplicació de diferents beneficis fiscals: d’una banda, en la taxa de guals, bonificació que podrà entrar en vigor l’any que ve; i per un altre, per a l’ocupació de la via pública, la implantació de la qual està prevista per a enguany.

Per a això, el següent pas a curt termini consistirà a preparar la modificació de l’ordenança fiscal, tal com ha explicat Torner.

El regidor ha recordat que el Govern de l’Alcora s’ha marcat com a meta revitalitzar el barri antic i, per a això, “és fonamental fomentar l’adquisició d’habitatges en aquesta emblemàtica zona de la nostra localitat”.

A més d’aquestes iniciatives, “des de la comissió estem estudiant la implementació d’altres mesures que contribuïsquen a aconseguir aquest objectiu”, ha conclòs el responsable municipal d’Habitatge.