Tornar

L’Alcora coordina la seguretat en una Junta Local de cara a les celebracions de Setmana Santa i Pasqua

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, i la subdelegada del Govern, Antonia García Valls, han presidit la Junta Local de Seguretat per a coordinar els dispositius que treballaran durant les festes de Setmana Santa i Pasqua amb l’objectiu d’intensificar el servei de cara als nombrosos esdeveniments que es duen a terme en aquestes dates.

En la reunió han estat presents també els regidors de Cultura i Festes, Carlos Esteban i Vannessa Periz, així com representants de la Guàrdia Civil i de la Policia Local i Autonòmica.

Falomir ha agraït a totes les forces de seguretat i emergències l’esforç coordinat de cara a unes celebracions que a l’Alcora “vivim d’una manera molt especial, amb actes d’interés turístic i molt reconeguts, que compten cada any amb una elevada participació”.

Especialment multitudinaris són la Rompida de la Hora i la Festa del Rotllo, per la qual cosa, en aquests dies, els operatius de seguretat s’intensifiquen.

És fonamental el treball de tots els efectius en la coordinació de les mesures preventives a fi de garantir la seguretat i que totes i tots, veïns i visitants, puguen gaudir d’unes festes úniques”, ha conclòs l’alcalde.