Tornar

L’Alcora ha contractat 2 informadors turístics a través d’una subvenció de la Diputació

L’Alcora ha contractat 2 informadors turístics per tal d’atendre l’oficina de turisme els caps de setmana i festius, des del 24 de juny fins al 5 de setembre.

L’Ajuntament ha obtingut, per a això, una subvenció del Patronat Provincial de Turisme de Castelló dirigida als Ajuntaments que compten en el seu municipi amb oficina adherida a la Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana.

La institució provincial assumeix el 60% -1.500 euros- del total de la despesa derivada de la contractació.

La finalitat de la convocatòria és la promoció turística i atracció del turisme a la província de Castelló.

Cal recordar que, des del mes de maig passat, l’Alcora compta amb un nou atractiu turístic de gran interés, la Nau dels Forns, primer espai rehabilitat i obert al públic de la Reial Fàbrica del Comte d’Aranda. Un espai que és també zona d’acolliment de visitants, centre d’interpretació de la fàbrica i punt d’inici de diferents rutes turístiques que giren entorn del patrimoni industrial.

La recuperació i posada en valor de la Reial Fàbrica és un projecte “molt ambiciós i de llarg recorregut”, ha destacat l’alcalde, Samuel Falomir. I és que, acabat de finalitzar el projecte de rehabilitació de la Nau dels Forns, l’Ajuntament està treballant ja en el següent projecte, la rehabilitació i posada en valor de la zona fundacional, per al qual ha aconseguit una subvenció de 1,4 milions d’euros del Ministeri de Transports Mobilitat i Agenda Urbana. La previsió és que les obres comencen al llarg de 2022.