Tornar

L’Alcora instal·la nous punts wifi gratuïts que multiplicaran per 100 la velocitat

L’Alcora està duent a terme la instal·lació de noves connexions wifi gratuïtes d’alta velocitat en espais públics. Una iniciativa que s’emmarca dins del programa ‘WIFI4EU’, a través del qual l’Ajuntament ha aconseguit una subvenció de 15.000 euros de la Unió Europea.

Com explica el regidor de Noves Tecnologies, Robert Tena, ja s’ha realitzat la instal·lació en diferents ubicacions com el centre de l’associació de jubilats l’Alcalatén, el pavelló polifuncional, el camp de futbol, la piscina d’estiu i el pavelló poliesportiu.

També s’instal·larà al llarg d’aquest mes a l’Ajuntament, Casal Jove, paratge de Sant Vicent, plaça Espanya, plaça la Sang, Pista Jardí i pedanies d’Araia i la Foia.

La previsió, tal com avança Tena, és que el mes de gener estiguen ja tots els punts operatius.

La connexió que s’oferirà serà d’alta qualitat, suposant un “gran avanç” quant a velocitat, que es multiplicarà per 117, passant d’una de 256 kbs a una altra no inferior a 30 Megues.

“El Govern de l’Alcora aposta de manera decidida per les noves tecnologies amb l’objectiu de continuar avançant en el camí d’una administració moderna i eficaç”. En aquest sentit, ha destacat que “augmentar la connectivitat en els espais públics, facilitant l’accés a internet a la població, és una prioritat”.