Tornar

L’Alcora promociona els drets de la infància i l’adolescència

Amb motiu del Dia Internacional dels Drets de la Infància i l’Adolescència, l’Ajuntament de l’Alcora, juntament amb l’Associació de Voluntaris d’Acolliment Familiar (A.V.A.F.) ha celebrat hui diferents activitats al parc Germanes Ferrer Bou.

Una iniciativa coordinada per Seveis Socials i l’Equip Específic d’Intervenció en Infància i Adolescència, que ha comptat amb la participació de l’alcalde, Samuel Falomir, la regidora de Polítiques Inclusives, Tica Pons, la regidora d’Educació, Ana Huguet, i el regidor de Joventut, Erik Torner.

D’una banda, s’han realitzat tallers i dinàmiques amb l’alumnat de 3r de Primària al voltant de la temàtica dels drets de la infància i l’adolescència.

Així mateix, el curs de 2n de Formació Professional Bàsica de Perruqueria i Aula Oberta de l’IES l’Alcalatén ha realitzat un taller de trenes i maquillatge.

D’altra banda, l’alumnat de 2n d’ESO de l’IES Ximén d’Urrea està elaborat un mural participatiu per a enaltir també els drets de la infància i l’adolescència.

Alguns dels participants han assistit a l’acte amb una peça de pijama o bata per tal de col·laborar en la campanya del ‘Dia del pijama’, iniciativa que reivindica el dret a créixer en família.