Tornar

L’Alcora realitza nous treballs de millora en els camins rurals

L’Ajuntament compta amb un servei per a la conservació, manteniment i reparació de carrers i camins, que permet donar una resposta més ràpida a la ciutadania per a solucionar aquest tipus d’incidències

L’Ajuntament de l’Alcora continua amb l’adequació i millora dels camins rurals de la localitat. Segons ha informat el regidor de l’àrea, Ricardo Porcar, recentment s’han dut a terme labors de desbrossament en els camins: Bandejats, Coscós i perpendiculars, Aixart, i Regatell, entre altres.

Amb la realització d’aquestes intervencions continuem avançant per a aconseguir que els nostres camins estiguen transitables i satisfer les necessitats de la ciutadania”, ha destacat.

Està previst que, pròximament, s’esbrossen els camins paral·lels a la CV-190, La Simona, “així com altres millores que els veïns i veïnes vagen sol·licitant”.

El responsable municipal de Camins ha recordat que l’Ajuntament compta des de 2021 amb una màquina per a agilitzar i abaratir la realització d’aquesta mena de treballs.

Som conscients de la importància de mantindre els nostres camins rurals en les millors condicions i per això estem plenament decidits a invertir en ells”.

Sobre aquest tema, Porcar ha explicat que l’Ajuntament compta també amb un servei per a la conservació, manteniment i reparació de carrers i camins, que permet “donar una resposta més ràpida a la ciutadania per a solucionar aquest tipus d’incidències”.