Tornar

L’Alcora recupera el servei de bar de la Pista Jardí

La Pista Jardí comptarà de nou amb servei de restauració, després de 4 anys tancat.

L’Ajuntament va traure a licitació el mes d’abril la concessió administrativa de domini públic per a ús privatiu: “Explotació de l’edifici situat al carrer País Valencià, 43, recinte Pista-Jardí, com a bar-cafeteria”. La concessió, adjudicada a R&G Hostalco SL el mes de juny passat, té una duració de 4 anys, prorrogable anualment per quatre anys més.

Aquesta setmana s’obrirà el servei de cafeteria. L’empresa adjudicatària està immersa en la reforma del local: instal·lació de la cuina, condicionament de la planta baixa, etc. i espera finalitzar totes les obres requerides pel consistori al setembre, després de la celebració de les Festes del Crist.

Es tracta d’un servei “molt demandat” pels veïns i veïnes. Sobre aquest tema, l’alcalde, Samuel Falomir, ha recordat que l’Ajuntament va llançar en 2022 una enquesta ciutadana, en la qual van participar més de 700 veïns, per a tindre en compte la seua opinió en la futura remodelació de la Pista Jardí. Segons les dades recollides, el 88,9% dels participants considera necessari que el recinte compte amb servei de restauració.

Falomir ha explicat que la remodelació de la Pista jardí és una de les principals actuacions del seu programa de govern. La previsió, segons ha detallat, és que en aquesta legislatura es redacte el projecte i s’execute una primera fase.

En paraules del primer edil: “En aquest espai polifuncional, utilitzat per a nombrosos esdeveniments, és necessari escometre una actuació integral que done solució als problemes actuals d’aforament, especialment en la celebració d’actes multitudinaris i que, al mateix temps, integre altres espais com una zona verda, que oferisca servei de restauració…”.

La Pista Jardí és un dels llocs més emblemàtics de la capital de l’Alcalatén, el centre festiu i d’oci per excel·lència de la localitat, per tant, “és fonamental treballar per traure el màxim rendiment a les seues instal·lacions”, ha conclòs Falomir.