Tornar

L’Alcora ret homenatge als majors i al personal del Centre de Dia i del Hogar Madre Rosa Ojeda

La programació de les Festes del Crist ha començat hui amb un homenatge per part de l’Ajuntament al Centre de Dia de l’Alcora i al Hogar Madre Rosa Ojeda.

Els nostres majors s’ho mereixen tot. Han fet tant per nosaltres, pel nostre poble, per la nostra societat…”. Per això, enguany “hem volgut retre’ls homenatge i posar en valor la gran labor que realitzen els i les professionals que tan bé i amb tant d’afecte els cuiden en tots dos centres”, ha destacat la regidora de Polítiques Inclusives, Igualtat i Tercera Edat, Tica Pons.

L’acte ha comptat amb la participació d’autoritats, reina i dames i comissió de festes, i ha estat amenitzat per la ‘Colla de Dolçainers i Tabalaters de la Vila’.

Seguint amb els esdeveniments dedicats a les persones més majors del municipi dins de les celebracions, cal recordar que aquest dimecres, dia 23 d’agost, a les 22.00 hores, a la plaça de l’Ajuntament, se celebrarà l’acte homenatge a la tercera edat amb un espectacle de varietats, compost per “Eres tu”, tribut a Mocedades, l’humorista Alicia Casañ i la cantant M.ª José San Martín.

Després de l’homenatge al Centre de Dia i al Hogar Madre Rosa Ojeda, s’ha procedit al lliurament dels premis del ‘XXXVIII Concurs de Cartells de les Festes del Crist’ a la sala d’actes de les Noves Dependències Municipals. La guanyadora del certamen, Ángela Pintor, i l’autora de l’‘Accèssit Artista Local’, Ana Zafra, han rebut els corresponents guardons de mans de l’alcalde, Samuel Falomir.

La jornada es completarà amb els següents actes:

17.00 h. A la plaça de l’Ajuntament, exhibició simultània d’escacs a càrrec del Mestre de la Federació Internacional d’Escacs, Dexter Docampo Beltrán. Col·labora Club d’Escacs Salt del Cavall.

21.00 h. ‘Sopar de pa i porta’ en la campa de camions. Després del sopar, espectacle musical a càrrec de ‘El Show de Moon’, i per a acabar la nit, discomòbil Bandalay XXL amb Marc Villanova i Guillem Nebot.