Tornar

L’Alcora viurà un Nadal màgic replet d’activitats per a tota la família

Albà, mercat nadalenc, pista de patinatge, activitats infantils, concerts, Sant Silvestre, orquestres i discomòbils… més de 30 actes per a gaudir d’aquestes dates

L’Alcora es prepara per a viure un Nadal màgic amb més d’una trentena d’activitats per a tots els públics.

L’alcalde, Samuel Falomir, i els regidors Vanessa Periz (festes), Carlos Esteban (cultura) i Ana Huguet (infància), han presentat la programació, que té com a grans protagonistes als xiquets i xiquetes, “els que més gaudeixen de la màgia i il·lusió en aquestes dates”.

Una de les iniciatives més esperades pel més menuts és la pista de patinatge que s’instal·larà a l’Ajuntament del 22 de desembre al 3 de gener.

El Mercat de Nadal del comerç local pujarà el teló de la programació. Se celebrarà els dies 8 i 9 de desembre, de 10 a 21 hores, a la plaça Espanya. El divendres 8, a les 18.30 hores, tindrà lloc, a més, l’encesa oficial de les llums nadalenques. I el dissabte 9, de 17.30 a 20.00 hores, el Pare Noel farà acte de presència per a recollir les cartes que contenen els desitjos dels xiquets i xiquetes de l’Alcora.

Els actes d’oci nocturn començaran el divendres 15 de desembre amb els sopars d’empresa, una de les nits festives més multitudinàries de la capital de l’Alcalatén, que comptarà amb la millor música de la mà de l’orquestra Fènix i es tancarà amb una discomòbil a la Pista Jardí.

El tradicional concert de Nadal de l’‘Agrupació Musical l’Alcalatén’ marcarà la jornada prèvia a la Nit de Cap d’Any. Se celebrarà el dissabte 23 de desembre, a les 19.00 hores, al saló d’actes de l’Ajuntament.

La genuïna Albà farà la seua aparició, com cada any, el 24 de desembre, després de la Missa del Gall. A l’església parroquial es cantarà l’albà dedicada a la Mare de Déu i, a continuació, es cantarà l’albà dedicada a l’alcalde a la plaça de l’Ajuntament. La nit finalitzarà amb la discomòbil Bandalay Black Pack a la Pista Jardí.

El dimarts 26 de desembre prosseguiran les activitats infantils, que es prolongaran fins al 5 de gener: inflables, tallers, cinema contacontes, musical, bústia de cartes per als Reis d’Orient, circ, màgia, concert, Cavalcada de Reis…

L’onzena edició de la Sant Silvestre alcorina arribarà el divendres 29 de desembre. Aquesta carrera solidària i no competitiva tindrà el punt d’eixida i la meta a la plaça de l’Ajuntament.

L’orquestra Azar i una discomòbil amenitzaran la Nit de Cap d’Any a la carpa de la Pista Jardí. I la festa ‘No Rules Show Live’ farà el propi la Nit de Reis, una gran celebració amb la qual l’Alcora acomiadarà la seua programació nadalenca.