Tornar

Nou servei a la ciutadania: Oficina d’Ajuda a la Tramitació de Subvencions de Cultura, Esport, Festes i Educació

L’Ajuntament de l’Alcora ha posat en marxa un nou servei per a facilitar a les associacions els tràmits de les subvencions municipals. Es tracta de l’Oficina d’Ajuda a la Tramitació de Subvencions de Cultura, Esport, Festes i Educació.

Els regidors delegats d’aquestes àrees, Carlos Esteban, Mª Amparo Segura, Vanessa Periz i Ana Huguet, respectivament, s’han reunit aquest matí amb l’alcalde, Samuel Falomir, per a ultimar els detalls de la iniciativa.

Volem posar les coses més fàcils als veïns i veïnes, ajudant-los a resoldre els seus dubtes i solucionant les dificultats que poden sorgir a l’hora de tramitar aquestes ajudes”, han explicat.

La nova oficina se situa a l’Ajuntament (departament ECEF) i estarà oberta al públic de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 hores. Serà necessari demanar cita prèvia mitjançant un correu electrònic a ecef@alcora.org o telefonant al 964 36 00 02.

Els regidors han recordat que ja està obert el termini de sol·licitud de les subvencions de cultura, esport i festes populars i que finalitzarà el 10 de juliol. També han insistit que és fonamental per a tramitar la sol·licitud que l’associació estiga inscrita en el Registre d’Associacions de l’Ajuntament.

A l’Alcora comptem amb un teixit associatiu molt ampli, dinàmic i variat i des de l’Ajuntament treballem i destinem recursos per a promoure’l, potenciar-lo i enfortir-lo”, han destacat.