Tornar

Queda deserta la licitació de les obres de rehabilitació i ampliació del CEIP Grangel Mascarós

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, ha informat que ha quedat deserta la licitació del projecte de rehabilitació i ampliació del CEIP Grangel Mascarós (Edificant) al no presentar-se cap empresa.

Falomir ha explicat que, arran d’esta circumstància, ha sol·licitat un informe tècnic per a dur a terme una actualització dels preus, doncs, “per diferents circumstàncies alienes a l’obra, el cost dels materials s’ha incrementat notablement en relació als preus estimats inicialment”.

Cal recordar que el projecte va eixir a licitació el passat mes de març per 607.406,86 euros. Les obres consistiran en la construcció d’un gimnàs, entre altres millores.

Falomir ha insistit en la importància de les mateixes i ha indicat que, “ja hem iniciat els tràmits per a esmenar la situació com més prompte millor”. El següent pas serà el desistiment, per part de l’Ajuntament, de la delegació de competències atorgada per la Conselleria d’Educació per a poder realitzar l’obra i se sol·licitarà de nou per a dur a terme una actualització de preus. “El projecte ja està fet, per la qual cosa no és començar de zero, ja que tenim molt avançat”, ha destacat el primer edil.

Per a abordar aquestes qüestions i donar la “major agilitat possible”, l’alcalde ha sol·licitat una reunió amb el director general d’Infraestructures Educatives, Rafael Valcárcel.