Tornar

“Tornem a sentir”, de Daniel Padilla, serà el cartell anunciador de les Festes del Crist 2022

El cartell “Tornem a sentir”, de Daniel Padilla Clemente, serà el cartell de les Festes del Crist 2022 de l’Alcora després de conéixer-se la decisió del jurat, presidit per Vanessa Periz, regidora de Festes, i integrat per Eva Zafra (reina de les festes 2019), Carlos Esteban (graduat en Comunicació Audiovisual), Inma Heredia (periodista), Javier Nomdedeu (fotògraf) i Víctor Martinavarro (mestre impressor).

L’obra triada, a més de ser l’anunciadora de les celebracions, rebrà un premi de 1.000 euros i una peça de ceràmica alcorina.

D’altra banda, el cartell “Orgull de festa i tradició”, de M.ª Pilar Avilés Cabedo, ha sigut el guanyador del premi ‘Accèssit artista local’, dotat amb 200 euros i una peça de ceràmica alcorina.

Periz ha ressaltat l’elevada participació en la present edició del certamen i ha avançat que els 16 cartells presentats al ‘XXXVII Concurs de Cartells Festes del Crist’ estaran exposats durant totes les festes, del 19 d’agost al 4 de setembre, a la Reial Fàbrica.

El lliurament de premis tindrà lloc el dilluns 22 d’agost, a les 13 hores, al saló d’actes de les noves dependències municipals.