Tornar

Paola Grizi: Premi Especial del Públic CICA2015

 L’obra "Vital Breath", de Paola Grizi, ha obtingut el Premi Especial del Públic al 35 Concurs Internacional de Ceràmica de l’Alcora – CICA2015.
Patrocinat per la Caixa Rural de l’Alcora, aquest premi s’atorga a l’obra més valorada pels visitants de l’exposició, i està dotat amb 2.800 €.
Paola Grizi va créixer en una família de tradició artística, ja que el seu avi va ser un destacat pintor i escultor italià. Va conrear aquesta passió en paral•lel amb els seus estudis de literatura i el seu treball com a periodista i en el camp editorial. En la seva decisió per dedicar-se a l’escultura va tenir gran importància la seva trobada amb el mestre Salvatore Rizzuti, Professor d’Escultura a l’Acadèmia de Belles Arts de Palerm.
Guanyadora del 1r premi en la Tercera Biennal d’art ceràmic d’Ascoli Piceno (2014), i guanyadora del Premi Especial de la crítica a Florència (La Pergola d’Art, 2009), el 2014 i 2015 ha representat a Itàlia, per invitació del govern xinès, en el tercer i quart Simposi Internacional de Ceràmica de Changchun.
El premi que acaba d’obtenir a l’Alcora suposa un reconeixement internacional a la seva obra, delicada i personal. En paraules d’Olga Marciano, en les obres de Paola Grizi brilla clara la seva sensibilitat: la seva immensa poesia i la seva evident amor per la matèria, que treballa de manera intel•ligent. Les mans d’aquesta artista revelen la seva profunda emoció i els seus pensaments conscients, a través d’una transformació suau i competent de l’element "terra".


Per conèixer més de l’obra de Paola Grizi: www.paolagrizi.com/

Complimenti