Tornar

L’Alcora desenvolupa accions per impulsar la igualtat de gènere amb l’ajuda del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere

L’Ajuntament de l’Alcora, a través dels fons del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere, crèdit rebut del Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat, Secretaria d’Estat d’Igualtat, ha desenvolupat diferents accions amb l’objectiu de previndre la violència de gènere i aconseguir la igualtat real.

Entre les iniciatives es troba la representació teatral “Escríbeme a la tierra”, emmarcada dins de l’acte-homenatge ‘Dia de la Dona’, que enguany l’Ajuntament ha dedicat a les mares de l’associació Pas a Pas.

D’altra banda, els fons s’han destinat a la prevenció a l’aula dirigida a els/les menors del municipi amb l’adquisició del llibre “Hugo y el dragón”, que s’ha repartit pels centres educatius de l’Alcora.

I, finalment, s’han destinat a diferents serveis dirigits a dones en situació d’especial vulnerabilitat, víctimes de violència de gènere, durant l’estat d’alarma.