COCA “FULLÀ”

(Font: Gastronomía de l’Alcalatén, amb textos recopilats per Amadeu Porcar, Mª Rosa Fortanet i Enrique M. Salvador)

Ingredients:

  • ¾ got d’aigua
  • ¼ got d’oli d’oliva
  • Sal
  • Rent
  • Farina (la que admeta)

Farcit:

  • 2 gots de sucre
  • 1 got de ratlladura de llima

Decoració:

  • Canella

Elaboració:

Es prepara la pasta amb la farina, l’aigua, l’oli, la sal i el rent. La deixem reposar fins que puge. Quan puge, la comencem a modelar, deixant-la plana i en forma circular. En un plat, tenim preparats el sucre i la llima mesclats; agafem una cullerada d’aquesta mescla i l’escampem damunt de la massa. A continuació, estirarem els extrems de la massa ajuntant-los en el centre sense perdre la forma circular. Una volta que tot estiga en el centre, tornem a esclafar la massa, repetint el procés successivament fins que ja no ens quede farcit. En finalitzar, escamparem la canella per a adornar.