COCA “FULLÀ”

(font: “Gastronomía de l’Alcalatén”, amb textos recopilats per Amadeu Porcar, Mª Rosa Fortanet i Enrique M. Salvador)

Ingredients:

  • ¾ got d’aigua
  • ¼ got d’oli d’oliva
  • Sal
  • Rent
  • Farina (la que admeta)

Farcit:

  • 2 gots de sucre
  • 1 got de ratlladura de llima

Decoració:

  • Canela

Elaboració:

Es prepara la pasta amb la farina, aigua, oli, sal i rent. La deixem reposar fins que puge. Quan puja, la comencem a modelar deixant-la plana i en forma circular. En un plat tenim preparat el sucre i la llima mesclat; agafarem una cullerada d’aquesta mescla i l’escamparem damunt de la massa. A continuació, estirarem els extrems de la massa ajuntant-los en el centre sense perdre la forma circular. Una volta tot en el centre, tornem a esclafar la massa, repetint el procés successivament fins que ja no ens quede farcit. Al finalitzar, escamparem canela per a adornar.