volver

El cartell “Els colors de la festa” de l’artista alcorina Ángela Pintor anunciarà les Festes del Crist 2023

La guanyadora del concurs de cartells, al qual han concorregut 18 obres, rebrà un premi de 1.000 euros i una peça ceràmica de l’Alcora

L’artista alcorina Ángela Pintor López ha sigut la guanyadora del concurs de cartells de les Festes del Crist 2023, organitzat per l’Ajuntament de l’Alcora. D’aquesta manera, la seua obra “Els colors de la festa”, que plasma diferents instants representatius de les celebracions, serà l’anunciadora de les pròximes festes majors de la capital de l’Alcalatén, que tindran lloc del 18 d’agost al 3 de setembre.

Com a premi rebrà 1.000 euros i una peça ceràmica de l’Alcora en un acte que es durà a terme durant els festejos.

L’Accèssit Artista Local ha recaigut en la també artista alcorina Ana Zafra Castells, amb el seu cartell “Tradició i poble”, que rebrà un premi de 200 euros i una peça ceràmica alcorina.

En total han sigut 18 les obres que han concorregut al certamen de cartells d’enguany.

El jurat ha estat presidit per la regidora de Festes, Vanessa Periz, i conformat per María Gasch, reina de les Festes del Crist 2022, Inma Heredia, Cap de Comunicació de l’Ajuntament de l’Alcora, Jorge Iserte, fotògraf i videògraf, Daniel Padilla, guanyador del certamen de l’any passat i Víctor Martinavarro, mestre impressor.