volver

Finaliza el proyecto para mejorar la accesibilidad en la zona del centro de salud

L’Alcora ha executat un nou projecte per facilitar la mobilitat per als vianants i millorar l’accessibilitat en el municipi.

Amb una inversió de 15.000 €, l’actuació ha consistit en l’execució de 10 rebaixos de voreres i adequació a la normativa vigent en passos de vianants situats als voltants del centre de salut, concretament als carrers Excel•lentíssima Diputació, Barranco Viver i Doctor Federico Michavila Paús.

“Amb aquest tipus d’actuacions es propicia l’eliminació de barreres arquitectòniques, una prioritat de l’Ajuntament, a fi d’aconseguir un poble més amable i segur” han destacat l’alcalde, Samuel Falomir, i el regidor d’Urbanisme, Julián Tena, en la seua visita per a veure el resultat de les obres.

Cal recordar el consistori ha adequat en els últims anys més de 50 passos de vianants en anteriors projectes, executats en diferents zones del municipi: carrer Carretera de Ribesalbes, en els passos situats entre els carrers País Valencià i Constitució i entre els carrers Constitució i Carretera de Ribesalbes.