volver

L’Ajuntament de l’Alcora crearà una zona verda al carrer Moreral

El pressupost municipal de 2024 inclourà una partida de 375.000 euros per a poder materialitzar l’actuació

Continuar sumant zones verdes i parcs infantils a l’Alcora serà una prioritat també en 2024. Així es reflectirà en el pròxim pressupost municipal que el departament d’Hisenda està ultimant.

Una de les actuacions previstes consistirà a crear una zona verda al carrer Moreral, per al que s’ha previst una partida econòmica de 375.000 euros.

El regidor d’Urbanisme, Robert Tena, i la regidora de Parcs i Jardins, Ana Huguet, han visitat aquest matí el carrer i han recordat que en l’actual PGOU, que data de 1989, està contemplada com a zona verda, encara que mai s’ha executat.

Ja és hora de dur a terme aquesta actuació que servirà per a posar en valor la zona, brindant un nou espai de reunió i esplai als veïns i veïnes”, han destacat.

Tots dos regidors han recordat alguns dels projectes que es van executar durant la passada legislatura amb eixe mateix objectiu: zona verda, infantil i d’esplai al carrer Camí Nord, remodelació integral i renovació de la zona infantil dels Jardins de la Vila, construcció d’una zona verda a l’avinguda Corts Valencianes, “entre moltes altres iniciatives”.

La gestió ens avala i és important continuar treballant en aquest sentit, tant per a mantindre els actuals, com per a continuar creant nous espais verds i millorant els parcs i jardins”, han conclòs.