volver

El Ayuntamiento prepara el I Concurso de Cortometrajes-ALCurt 2018

El Ayuntamiento está preparando el primer Concurso de Cortometrajes de Alcora-ALCurt 2018. En la actualidad, se están elaborando las bases de ...

Tena ha explicat que la temàtica serà lliure i que podran presentar-se treballs fins al pròxim 14 de setembre. A més, ha avançat que el 3 d’octubre es farà pública la llista d’obres seleccionades i que a mitjan octubre (data per determinar) se celebrarà la gala de lliurament de premis.

Pel que fa al quadre de premis, ha indicat que es repartirà un total de 1.500 € entre els guanyadors de les diferents categories establides. El jurat estarà format pel regidor de Joventut i professionals de l’àmbit audiovisual de la localitat.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament persegueix “fomentar la creativitat, recolzar als joves creadors i creadores i servir com a mitjà d’expressió i difusió de les manifestacions culturals relacionades amb el món audiovisual”.

Tena ha realitzat una crida a les i els aficionats i professionals de la imatge audiovisual perquè participen en aquesta primera edició d’ALCurt: “Esperem que el concurs tinga una bona acollida i compte amb una elevada participació. El nostre objectiu és que es consolide i passe a formar part de l’agenda cultural de l’Alcora”.