volver

Nou circuit biosaludable al parc Germanes Ferrer Bou

Està integrat per 10 aparells amb els quals l’Ajuntament persegueix millorar els hàbits de vida saludable i el benestar dels veïns i veïnes

L’Alcora suma una nova zona per a l’exercici físic. L’Ajuntament, a través de l’àrea de Parcs i Jardins que dirigeix Ana Huguet, ha instal·lat 10 aparells biosaludables al parc Germanes Ferrer Bou.

Una inversió de 12.000 euros per tal d’afavorir la millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes. I és que l’equipament col·locat els permetrà millorar els seus hàbits de vida saludable i el seu benestar.

Afavorir el treball de funcions com l’equilibri, la coordinació, l’elasticitat, la força, la mobilitat i l’agilitat, millorar les funcions cognitiva, sensorial i motriu del cervell, i fomentar la interacció social, són alguns dels avantatges de la utilització d’aquest circuit biosaludable.

En la seua visita al parc, l’alcalde, Samuel Falomir, i les regidores Ana Huguet i Amparo Segura (esports), han explicat que podran utilitzar-se en qualsevol rang d’edat, seguint les recomanacions d’aquesta mena d’aparells.

El nou circuit és com un xicotet gimnàs a l’aire lliure amb el qual s’afavoreix les oportunitats de desenvolupament d’una vida saludable i participativa amb un equipament de primera qualitat” .

Huguet ha destacat que es tracta d’una iniciativa “molt demandada per la ciutadania, amb la qual, des de l’Ajuntament, seguim amb la nostra prioritat de millorar els parcs i jardins de l’Alcora, alhora que propiciem hàbits de vida saludable i promovem l’envelliment actiu del col·lectiu de majors”.