volver

Alcora plantea un concurso de ideas para el proyecto integral de remodelación de la Pista Jardín

L’Ajuntament de l’Alcora està estudiant llançar un concurs d’idees per al projecte integral de remodelació de la Pista Jardí.

Amb la finalitat d’obtindre informació i assessorament sobre aquest tema, l’alcalde, Samuel Falomir, i el regidor d’Urbanisme, Julián Tena, s’han reunit amb el president, Ángel Miguel Pitarch, i altres representants del Col·legi Territorial d’Arquitectes de Castelló (CTAC).

“Es tracta d’un projecte molt important per a l’Alcora i volem tindre la possibilitat de triar, entre diverses propostes, la millor opció”, ha ressaltat el primer edil.

Falomir ha explicat que “en aquest espai polifuncional, utilitzat per a múltiples esdeveniments, és necessari escometre una actuació integral que done solució als problemes actuals d’aforament i que, al mateix temps, integre altres espais, com una zona verda, etc.”.

L’alcalde ha valorat “molt positivament” la trobada amb el CTAC: “El Col·legi d’Arquitectes té una àmplia experiència en la posada en marxa de concursos d’idees i volem comptar amb la seua col·laboració i professionalitat per a desenvolupar aquesta iniciativa a la nostra localitat”.

En l’actualitat “estem valorant les diferents opcions plantejades” ha manifestat, insistint que “tenim clar que es tindrà en compte l’opinió dels veïns i veïnes, per la qual cosa hi haurà una fase de participació ciutadana”. També es va tractar en la reunió la conveniència d’executar el projecte en diferents fases.

Falomir ha recordat que el projecte de remodelació de la Pista Jardí és un dels compromisos inclosos en el programa electoral dels socialistes de l’Alcora.