volver

Alcora publica la licitación de las obras de mejora de la calle Enmedio y la plaza del Caracol

L’Ajuntament de l’Alcora ha publicat la licitació de les obres de renovació de la plaça del Caragol i el carrer Enmig. L’alcalde, Samuel Falomir, ha informat que està previst que a l’agost es duga a terme la contractació i al setembre donen començament els treballs.

El projecte, que ascendeix a 114.978 € i està subvencionat per la Diputació de Castelló a través del Pla 135, inclou la substitució del paviment actual de calçades i voreres per un nou paviment. Aquest estarà format per llamborda de formigó de color gris per a calçada i groc per a voreres, d’acord amb els carrers adjacents. A més, es durà a terme la renovació de les infraestructures urbanes, aigua potable, xarxa de sanejament i xarxa d’aigües pluvials.

Falomir destaca que amb aquestes obres es completarà la remodelació del casc antic de la localitat, iniciat per l’Ajuntament l’any 2004, un projecte molt important, ja que es tracta de millorar i posar en valor un dels enclaus més emblemàtics i visitats de l’Alcora.

“És una zona amb un destacat potencial, una joia de gran valor històric i cultural. Són molts els motius que fan de la seua posada en valor una iniciativa fonamental, a la qual era necessari donar continuïtat, com així ha sigut”.

“A través d’aquesta iniciativa, a més d’embellir i fer més accessibles els carrers, s’estan renovant les infraestructures, ja que es trobaven obsoletes a causa de la seua antiguitat”, explica el primer edil.

Entre altres actuacions, s’ha dut a terme l’adequació i millora dels carrers Major, del Vall, Venerable Cura Bertrán, Aigua, Caldo, Poador, Sant Vicent, José Gil del Castillo, Els Moros i de les places de l’Església, de la Sang i del Pati.