volver

Alcora volverá a ser el epicentro del Rally de la Cerámica tras 8 años

Després de 8 anys, l’Alcora tornarà a ser l’epicentre del Rallye de la Ceràmica. La tradicional prova, organitzada pel Rallye Club Costa Azahar, celebrarà en la primavera de 2020 la seua 31a edició.

La capital de l’Alcalatén acollirà els parcs d’assistència, i a més, alguns trams de la carrera es realitzaran al voltant del municipi.

L’alcalde, Samuel Falomir, i el regidor d’Esports, Manu Rubio, s’han reunit a l’Ajuntament amb Emilio Marmaneu, director de la competició, Javier Martínez, president del Rallye Club, i Pedro Moreno i Sergio Bachero, membres del club i pilots de l’Alcora, per tal d’abordar els detalls de la iniciativa.

Falomir s’ha mostrat “molt satisfet” perquè l’Alcora “torne a cobrar protagonisme en una cita esportiva tan important i consolidada com és aquest rallye”.

El primer edil alcorí ha destacat, així mateix, que “es tracta d’una de les proves de la nostra província que més expectació crea en el món de l’automobilisme, en la qual participen pilots de primera magnitud, i que constitueix una gran plataforma de promoció d’un element tan rellevant per als nostres pobles com és la ceràmica”, ha manifestat Falomir.