Tornar

L’Alcora promociona el Casal Jove i les activitats juvenils en els centres educatius

El regidor Erik Torner i el personal tècnic de Joventut han visitat els instituts. A més, grups de 6é de Primària han acudit al Casal per a conéixer de primera mà les instal·lacions

Torner: “Volem una joventut proactiva i participativa. Que sàpien que l’Ajuntament té una àrea que és per a ells i que l’hem de treballar entre tots per a poder traure-li el màxim benefici”

*****

L’Ajuntament de l’Alcora està duent a terme una sèrie d’accions per a donar a conéixer i acostar el Casal Jove i les activitats i iniciatives que s’organitzen des de Joventut als centres educatius.

Així, el regidor de l’àrea, Erik Torner, juntament amb el personal tècnic de Joventut, han realitzat una ronda de visites pels instituts de la localitat. A més, grups d’alumnes de 6é de Primària han acudit al Casal per a conéixer de primera mà les seues instal·lacions.

Durant les sessions, s’ha explicat l’organigrama de l’àrea de Joventut, assenyalant les funcions específiques de cada membre, tant del regidor com de la tècnica coordinadora i de la tècnica dinamitzadora.

Així mateix, s’ha fet difusió de tot el que oferix el Casal Jove de l’Alcora.

D’una banda, les activitats lúdiques i formatives: programació mensual, voluntariats, curs de monitor de temps lliure i Estiu Jove, una iniciativa per a joves a partir de 12 anys dirigida a dinamitzar l’estiu que inclou visites a Port Aventura i Saltapins, activitats multiaventura i jocs tecnològics.

També s’ha informat d’altres iniciatives que es realitzen des del Casal com ‘l’Alcora Asexora’, servei d’assessoria afectiva, psicològica i sexual.

Així mateix, s’ha ressaltat la funció del Casal Jove com a Centre d’Informació Juvenil des del qual s’oferix assessorament en els tràmits administratius per a processos com el Bo Jove Cultural, Verano Joven, beques, etc.

Volem una joventut proactiva i participativa. Que sàpien que l’Ajuntament té una àrea que és per a ells i que l’hem de treballar entre tots per a poder traure-li el màxim benefici”, ha destacat Torner per a finalitzar.