Tornar

Duen a terme treballs de neteja en la Urbanització El Pantano de l’Alcora

La Urbanització El Pantano de l’Alcora ha sigut objecte en les últimes setmanes d’un projecte de neteja de la seua zona perimetral -40 metres de franja perimetral-. La finalitat principal dels treballs desenvolupats és minimitzar els possibles riscos que comportaria un incendi en aquesta zona, garantint la seguretat dels veïns.

Es tracta d’una actuació que s’emmarca dins del conveni de col·laboració entre la Generalitat i la Diputació, a través del Consorci per al Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament de Castelló, per a la posada en marxa de 16 brigades encarregades de la realització de treballs de mitigació de risc d’emergències.

L’objectiu de les administracions és que aquestes noves brigades siguen una eina àgil amb el requisit de contribuir a mitigar els efectes de qualsevol emergència que es puga produir, ja siguen pluges, neus, forts vents o incendis de vegetació o forestals.

L’alcalde del municipi i responsable de Medi Ambient, Samuel Falomir, s’ha desplaçat fins a la zona on ha valorat “molt positivament” els treballs realitzats per la brigada que ha actuat a l’Alcora.

Falomir ha destacat també la satisfacció que li han traslladat els veïns després de l’execució d’aquest projecte, ja que, a més, “és la primera vegada que es duu a terme una neteja similar en aquesta zona”.