Tornar

El Tribunal Suprem anul·la definitivament l’Autorització Ambiental Integrada a Reyval. No hi haurà incineradora

Ha desestimat el recurs de cassació que va interposar la mercantil contra la sentència del TSJCV

El Tribunal Suprem ha anul·lat definitivament l’Autorització Ambiental Integrada concedida a Reyval l’any 2011. D’aquesta manera, es ratifica la sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, que anul·lava l’AAI a la mercantil, la qual autoritzava la instal·lació d’una incieradora a l’Alcora .

Així ho comunica en la seua fallada la Sala 3ª del contenciós-administratiu del Tribunal Suprem: “declaramos no haber lugar al recurso de casación interpuesto por Reyval Ambient contra la sentencia de la Sección Primera de la Sala de lo Contencioso- Administrativo de la Comunitat Valenciana, de 9 de noviembre de 2015”.

Des de l’Ajuntament qualifiquen la sentència com una “gran notícia”, destacant que “després de quasi 6 anys de lluita, finalment s’ha fet justícia”. Assenyalen que “es tracta de l’èxit de tot un poble, que des del principi ha manifestat la seua oposició a la incineradora i no ha defallit en la lluita, ha romàs unit i actiu fins al final, malgrat tot el temps que ha passat”.

Avancen que, la setmana que ve es reunirà la comissió de seguiment de Reyval amb l’advocat de l’Ajuntament per tal d’estudiar els passos a seguir després del coneixement de la fallada del Suprem.