Tornar

Falomir demana una reunió amb Conselleria per a impulsar la residència de la tercera edat i la creació de ‘VPO’

Crear una residència per a la tercera edat i ‘VPO’ són dos dels objectius prioritaris del

Govern de l’Alcora. Tal com explica l’alcalde, Samuel Falomir, “portem ja temps treballant en la cerca dels terrenys més adequats on poder fer realitat aquests projectes tan importants per al nostre municipi”.

Per tal d’avançar en totes dues iniciatives, el primer edil ha sol·licitat una reunió de treball amb la Vicepresidenta segona i consellera de Servicis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero.

La finalitat és “explicar-li els nostres objectius, la situació en la qual ens trobem, etc. i conéixer de primera mà la viabilitat de gestionar els projectes a través de la Generalitat, així com les seues metes i prioritats en aquestes matèries”.

Respecte a la ubicació de la residència, Falomir ha recordat que l’Ajuntament remena dues opcions, els terrenys situats en la carretera Circumval·lació (antiga fàbrica Plaza) i els terrenys que ocupa l’antiga fàbrica Sanchis, en el cas que, finalment, el consistori puga materialitzar la seua compra. “Estem treballant en això”, ha destacat l’alcalde alcorí.

En el cas de la construcció de ‘VPO’, Falomir ha explicat que “estem mantenint reunions amb propietaris de diferents terrenys per a veure si podem arribar a un acord per a la seua adquisició”.

Volem donar un important impuls a aquestes iniciatives durant la present legislatura. De fet, ens hem fixat com a objectiu tindre en 2024 definits els terrenys”.

Així mateix, el primer edil ha ressaltat que són “projectes clau” per al futur de l’Alcora i “molt demandats” pels veïns i veïnes, per la qual cosa “espere que la consellera puga rebre’m prompte per tal de poder continuar definint els passos a seguir i quina és la via més factible per al seu desenvolupament”.