Tornar

L’Ajuntament de l’Alcora contracta 5 persones desocupades a través dels programes Explus i Empuju

Hui s’han incorporat als seus llocs de treball les cinc persones contractades per l’Ajuntament de l’Alcora a través dels programes d’incentius a la contractació, Explus i Empuju.

L’alcalde, Samuel Falomir, i l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local, José Vicente Solsona, els han donat la benvinguda aquest matí. “Esperem que aquesta siga una experiència molt productiva per a tots vosaltres i que servisca per a millorar la vostra ocupabilitat”, els han transmés en la trobada.

El programa Explus, destinat a persones desocupades de, com a mínim, 30 anys, ha permés al consistori la contractació de 3 persones durant un any que prestaran els seus serveis al Museu/ Reial Fàbrica, a la biblioteca i a les instal·lacions esportives com a controladors de l’accés.

El programa està cofinançat pel Fons Social Europeu Plus 2021-2027 i l’Ajuntament de l’Alcora.

D’altra banda, mitjançant l’Empuju, l’Ajuntament ha ocupat 2 persones que, també durant un any, fins al 15 d’agost de 2023, desenvoluparan la seua labor al consistori, una d’elles en el departament d’informàtica, com a tècnic auxiliar, i l’altra a l’ajuntament/noves dependències, en el lloc de control de l’accés.

Cal recordar que el programa Empuju està orientat a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys i està cofinançat pel Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de l’Alcora.