Tornar

L’Ajuntament de l’Alcora potenciarà les activitats d’oci juvenil

L’alcalde de l’Alcora i responsable de l’àrea de Joventut, Samuel Falomir, ha anunciat la posada en marxa d’una agenda d’oci juvenil per a dinamitzar les activitats que s’ofereixen a aquest sector de la població.

Falomir ha destacat que potenciar les nits d’oci és “una demanda dels joves de l’Alcora a la qual volem donar resposta”. Sobre aquest tema, el primer edil ha recordat que “hem intentat incentivar la posada en marxa d’una discoteca, però el sector privat no ha respost”, per la qual cosa “és necessari explorar altres vies”.

Organitzar des de l’Ajuntament més festes amb orquestres, discomòbils, etc. és una bona opció”. En aquest sentit, l’alcalde ha recordat que, recentment, es va celebrar “amb gran èxit” una festa de Carnestoltes a la Pista Jardí. “També s’estudiarà incloure un altre tipus d’iniciatives culturals, esportives…”.

Falomir ha resaltat que l’agenda d’oci, que es programarà des de maig fins a final d’any, “hem d’elaborar-la conjuntament amb els i les joves per a aconseguir el màxim consens possible” i ha avançat que “convocarem en breu una reunió per a començar a treballar en ella”.

Un altre dels projectes demandats per la joventut que es farà realitat enguany, tal com ha assenyalat l’alcalde, és l’adequació del local de la Pista Jardí com a centre d’oci juvenil, un punt de trobada que comptarà amb una zona de ball i una altra recreativa amb diferents jocs (futbolí, dards, etc.).

Els joves són un dels col·lectius que més han patit amb les restriccions motivades per la pandèmia i és necessari reactivar i impulsar activitats de les quals puguen gaudir amb responsabilitat”, ha conclòs Falomir.