Tornar

L’Ajuntament de l’Alcora renova el parc infantil del carrer Serreries

L’Ajuntament de l’Alcora està duent a terme la renovació del parc infantil situat al carrer Serreries. Un projecte en el qual es va realitzar una inversió de 17.800 €.

Es tracta d’una zona de jocs que inclou una estructura amb un tobogan en forma de tub, entre altres elements, un gronxador niu de metall i un moll en forma de conill. A més, s’ha col·locat una superfície de cautxú continu d’1 cm de grossària, roig i verd.
Nuria Sánchez, regidora de Parcs i Jardins, ha explicat que aquesta iniciativa s’emmarca dins de les accions que l’Ajuntament està desenvolupant durant aquesta legislatura amb les quals s’estan millorant “notablement” els parcs infantils.

Al fil d’això, Sánchez ha destacat que millorar els parcs i jardins de la localitat ha sigut una de les prioritats de l’actual Govern municipal “tot el treball realitzat en aquests quatre anys ho posa de manifest”.

Millores parcs i jardins

Els últims projectes han consistit en la instal·lació d’un avió de grans dimensions amb jocs diversos al parc Germanes Ferrer Bou, la renovació de la zona de jocs del parc situat enfront del centre de salut, la contractació de personal per a la neteja del mobiliari de parcs i jardins i la construcció d’un parc infantil al carrer Borja, en un terreny cedit per la Caixa Rural de l’Alcora.

A més, entre altres projectes, s’ha dut a terme un espai ‘street workout’ als Jardins de la Vila “per tal de possibilitar la realització d’esport a l’aire lliure” i també s’ha instal·lat tota una xarxa de pluvials “per evitar inundacions en la zona”.

Així mateix, en aquests jardins s’ha construït un parc amb temàtica de Playmobil, “El Fuerte de l’Alcora”, que es va obrir al públic al juny de 2017. Cal recordar que aquesta zona infantil va ser triada pels xiquets i xiquetes de l’Alcora, ja que l’Ajuntament va distribuir unes enquestes en els centres escolars perquè indicaren les seues preferències.

D’altra banda, l’Ajuntament també ha dut a terme projectes de millora en altres parcs i zones verdes del municipi: plaça Canterers, carrer Azulejera (3 zones), avinguda Dr. Federico Michavila, carrer Mestre D. Juan Sales i parc de la Pista Jardí, entre d’altres.