Tornar

L’Ajuntament presenta el cicle “Dissabtes ALCinema”

El Govern de l’Alcora ha presentat aquest matí la programació del primer trimestre del cicle “Dissabtes ALCinema”.

Es durà a terme al saló d’actes de l’Ajuntament dos dissabtes alterns al mes, en horari de 17 a 18.30 hores la sessió infantil, i de 19 a 20.30 hores la sessió d’adults.

En la presentació, el regidor de Joventut, Robert Tena, ha destacat que “han sigut els veïns i veïnes els que han triat el dia i horaris de les projeccions a través d’una enquesta posada en marxa amb la finalitat de fomentar la participació ciutadana”.

D’altra banda, Tena ha recordat que recentment el Consistori ha instal·lat una nova pantalla que “suposarà un estalvi anual de 12.000 € a les arques municipals en la contractació d’aquests serveis”.

La programació trimestral començarà el dissabte 27 de gener amb les pel·lícules Kubo y las dos cuerdas mágicas (sessió infantil) i Golpe de Estado (sessió adults). Continuarà el dissabte 10 de febrer amb la projecció de Carlitos y Snoopy (sessió infantil) i La la land (sessió adults). I l’últim dissabte del mes, dia 24 de febrer, podran veure’s les pel·lícules Los Boxtrolls (sessió infantil) i Los odiosos 8 (sessió adults).

La primera sessió del mes de març tindrà lloc el dissabte 10 amb Cómo entrenar a tu dragón 2 (sessió infantil) i El nacimiento de una nación (sessió adults).

Mr. Peabody & Sherman (sessió infantil) i Fences (sessió adults) són les pel·lícules programades per a tancar el trimestre el dissabte 24 de març.