Tornar

L’alcalde de l’Alcora reprén el ‘despatx al carrer’ després de les festes nadalenques

Després de les celebracions nadalenques, l’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, ha realitzat hui el primer ‘despatx al carrer’ de l’any per tal d’escoltar els veïns i veïnes i recollir les seues reivindicacions i suggeriments.

A través d’aquesta iniciativa, els dijous, el primer edil alcorí, acompanyat per la regidora Antonia Collado i personal tècnic, trasllada el seu despatx al carrer per a recórrer el municipi i visitar aquelles zones en les quals és necessari actuar per a millorar o reparar deficiències.

Falomir considera “fonamental” donar continuïtat a aquesta pràctica que porta realitzant des que va ser investit com a alcalde. I és que, segons destaca, “hi ha moltes coses que no es veuen o no s’aprecien en tota la seua magnitud des dels despatxos”.

Prenem nota de tot per a traslladar-ho al personal tècnic i, d’aquesta manera, valorar la situació i, si és viable, iniciar els tràmits i les gestions necessàries per a donar una resposta com més prompte millor”.

D’altra banda, l’alcalde ha recordat que, al final de la passada legislatura, l’Ajuntament va posar a la disposició dels veïns i veïnes un número de WhatsApp per a atendre totes aquelles incidències en la via pública, parcs i jardins que vulguen fer arribar al consistori: mobiliari en mal estat, fanals fosos, etc. Una iniciativa amb la qual “també volem millorar la gestió municipal, l’eficàcia en l’atenció als veïns i la rapidesa en la resolució de les incidències plantejades”.