Tornar

L’Alcora celebrarà el seu primer “Mig Any Fester” el 4 de març amb una intensa jornada festiva

El pròxim 4 de març l’Alcora es vestirà de festa per a celebrar, per primera vegada, el seu “Mig Any Fester”. Ho farà en gran, amb una intensa jornada festiva que inclou xaranga, paella monumental, ‘tardeos’, orquestra i discomòbil.

L’alcalde, Samuel Falomir, la regidora de Festes, Vanessa Periz, i representants dels pubs de la localitat, han presentat hui la iniciativa.

La programació començarà a les 12.00 de la mà de la xaranga Los Watekeros, que animarà els carrers de la població fins a arribar a la Pista Jardí, on se celebrarà una paella monumental. A continuació, l’orquestra La Cruzada serà l’encarregada d’amenitzar l’ambient.

Totes les persones interessades a participar en la paella, poden adquirir els seus tiquets per 4 euros els dies 8, 15, 22 de febrer i 1 de març, de 18.30 a 20.00 hores, en el vestíbul de l’Ajuntament.

A la vesprada, a partir de les 19.00 hores, la festa es traslladarà als pubs amb els seus respectius ‘tardeos’ i la selecció musical dels dj Álvaro Ruiz, Guille Silvers i Rubén KST (pub Manhattan) i Pirri Dj i Oskar Dj (pub Studio).

I per a finalitzar la jornada, els més festers es donaran cita, a partir de les 00.00 hores, en la Pista Jardí, on se celebrarà la disco PaellaSoundFest by DS Events.

El ‘Mig Any Fester’ indica que ja haurà passat 6 mesos des de la celebració de les últimes festes majors i estan més pròximes les següents, les Festes del Crist 2023, “tan esperades per tots els alcorins i alcorines”, que es desenvoluparan del 18 d’agost al 3 de setembre.

Vanessa Periz ha animat a les penyes, i a tota la ciutadania en general, a participar en els actes programats “per a viure i compartir una jornada festiva de germanor i convivència i passar una bona estona”. Alhora, ha volgut agrair la col·laboració de la Comissió de Festes i dels pubs en l’organització del “Mig Any Fester”.

Es tracta d’una iniciativa “pionera” a l’Alcora i “esperem que es consolide en l’agenda d’oci de la nostra localitat, a més de per la part festiva, també per l’impacte positiu que tindrà en l’economia local, en bars, pubs, comerços…”, ha subratllat la regidora.