Tornar

L’Alcora contracta a 4 persones aturades amb el pla Avalem Experiència de la Generalitat

L’Ajuntament de l’Alcora ha rebut dues subvencions de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, mitjançant les línies d’Iniciativa Social EMCORP i EMCORD.

Aquests programes han permès al consistori la contractació de quatre persones aturades: dos a través de l’EMCORP, destinat a la contractació de persones aturades d’almenys 30 anys d’edat, i altres dues per mitjà de l’EMCORD, programa dirigit a la contractació de persones en situació de desocupació de llarga durada.

Els quatre contractes tindran una durada de 6 mesos, de desembre a maig, amb una jornada laboral a temps complet.

A més de la creació d’ocupació, la finalitat d’aquests programes, emmarcats dins del pla Avalem Experiència de la Generalitat Valenciana i gestionats des de l’Agència

d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Alcora, és la de dur a terme una projecte d’interès social per al municipi. Un projecte que ha començat avui i que consisteix en la construcció de cambres de bany a un local de propietat municipal, situat al carrer Useres.

La finalitat de l’Ajuntament- com expliquen des del Govern local- és “adequar aquest espai per tal de crear un aula de formació homologat, i d’aquesta manera, poder optar a subvencions i dur a terme accions formatives (cursos, tallers…) dirigides a la ciutadania amb l’objectiu de millorar la seua formació, ocupabilitat i afavorir la seua inserció al mercat laboral”.