Tornar

L’Alcora estrena un renovat ‘skatepark’ després de la seua remodelació i ampliació

S’han instal·lat nous elements i s’han adequat els existents mitjançant la reparació de les zones defectuoses o deteriorades

L’Ajuntament de l’Alcora ha finalitzat els treballs de remodelació i ampliació de l’‘skatepark’, situat a la Ciutat Esportiva de la localitat.

El projecte, que ascendeix a 56.767,09 euros, ha consistit en la instal·lació de nous elements modulars, que comprenen una major dificultat a l’hora de realitzar trucs i salts més tècnics, i en l’adequació dels existents mitjançant la reparació de les zones defectuoses o deteriorades.

Per a dur a terme l’actuació, a més, s’ha adequat i ampliat la solera i s’ha millorat l’evacuació de la xarxa de pluvials del seu entorn immediat.

La infraestructura està encaminada a satisfer la necessitat per part dels aficionats a l’‘skateboard’ d’un lloc adequat per a la pràctica del seu esport, on no suposen una molèstia per als altres ciutadans i que presente unes característiques adequades des del punt de vista de la seguretat i de la idoneïtat de les estructures”, han indicat l’alcalde, Samuel Falomir, i la regidora d’Esports, Amparo Segura, en la seua visita al recinte.

Per als responsables municipals, “el projecte possibilitarà entrenar i gaudir amb unes òptimes condicions d’aquest esport que cada vegada té més demanda entre la joventut”. Es tracta, a més, d’una actuació amb la qual “continuem millorant la Ciutat Esportiva de l’Alcora, un compromís d’aquest equip de govern, perquè continue creixent com un referent en el seu àmbit, i fomentar la pràctica d’esport, que és també una prioritat”.

Sobre aquest tema, han recordat que, en aquests moments, està en marxa un altre projecte en la zona esportiva, la construcció de dues pistes de pàdel, una actuació “molt sol·licitada” pels veïns i veïnes.