Tornar

L’Alcora posa en marxa l’Escoleta Vespertina per facilitar la conciliació familiar i laboral

Amb la finalitat de facilitar als veïns del municipi la conciliació familiar i laboral, l’Ajuntament ha posat en marxa l’Escoleta Vespertina. Un nou servei municipal, sol·licitat pels dos col·legis públics de l’Alcora, que permetrà a les famílies disposar de més temps per a arreplegar als xiquets del centre escolar.

Funcionarà de dilluns a divendres, de 16.30 a 18 hores. En aquest horari i amb la supervisió i direcció dels monitors, els alumnes podran realitzar activitats molt variades, tant lúdiques com esportives i artístiques, així com deures escolars.

“Amb aquesta nova iniciativa volem donar resposta des de l’Ajuntament a l’elevada demanda de la ciutadania, que necessita poder compaginar el treball amb les responsabilitats familiars”, manifesta l’alcalde, Víctor Garcia.

Cal destacar que la jornada escolar finalitza ara a les 16.30 hores, en lloc de les 17 hores, “per la qual cosa es fa encara més necessària aquesta prestació, que se suma a l’Escoleta Matinera amb la finalitat de seguir avançant en una qüestió tan imporatant com és la conciliació”.

El cost del servei, finançat en gran part pel Consistori, és de 20 € al mes i 2 € per dia. El primer edil indica que “l’objectiu és donar cobertura al màxim nombre de famílies, per açò s’ofereix un servei flexible, que dóna la possibilitat de contractar-ho tant mensualment com en dies solts”.

Garcia, juntament amb altres regidors del govern municipal, s’ha reunit aquest matí amb Alpe Animació, empresa gestora del servei, per tal d’ultimar els detalls de la iniciativa.

Totes aquelles persones interessades a obtenir més informació poden preguntar als monitors o cridar al telèfon 677037189.