Tornar

L’Alcora promociona el seu destacat patrimoni industrial ceràmic en la fira internacional de turisme de Barcelona

L’Alcora està present en B-Industrial, saló monogràfic de turisme industrial englobat en B-Travel, fira internacional de turisme de Barcelona, que es desenvolupa del 20 al 22 d’abril.

Fins a allí s’han desplaçat el primer tinent d’alcalde i regidor de Turisme i Patrimoni, Víctor Garcia, i el director del Museu de Ceràmica, Eladi Grangel, per promocionar l’oferta de la localitat, basada “com no podia ser d’una altra manera” en la ceràmica.

“Sens dubte, la ceràmica ha deixat a l’Alcora una marcada petjada, molt evident en la nostra història, casc urbà, costums, tradicions, paisatge, naturalesa…”, explica Garcia, qui ressalta que “aquest destacat patrimoni ceràmic s’ha posat en valor a través d’una sèrie d’iniciatives que proposen la visita a l’Alcora en clau ceràmica”.

Entre les iniciatives que l’Ajuntament està promocionant en B-Industrial es troba la recentment senyalitzada Ruta del Patrimoni Industrial Ceràmic, el Museu de Ceràmica, els tallers artesanals, la Ruta dels Murals, la futura Ruta Natural del Patrimoni Industrial, i com a projecte estrella, la rehabilitació i posada en valor de la Reial Fàbrica del Comte d’Aranda, que ja ha començat a donar els primers passos