Tornar

L’Alcora suma 2 pistes de pàdel a la Ciutat Esportiva

L’Ajuntament de l’Alcora ha ampliat l’equipament de la Ciutat Esportiva amb 2 pistes de pàdel, les primeres municipals de la localitat. Un projecte que ascendeix a 150.500 euros i està finançat per la Diputació de Castelló, a través del pla ‘Castelló Avança’.

Samuel Falomir, alcalde de la localitat, ha visitat amb la regidora d’Esports, Amparo Segura, i altres regidors de l’equip de govern, l’actuació finalitzada.

Seguim així amb l’objectiu de l’equip de govern de dotar al nostre municipi de més serveis que servisquen per a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes i, en aquest cas, per a fomentar hàbits de vida saludable”, ha explicat Falomir.

Per la seua part, Segura ha assenyalat que, amb l’actuació, “volem cobrir l’alta demanda d’aquest esport que existeix a l’Alcora i, al seu torn, ampliar la Ciutat Esportiva”.

Una Ciutat Esportiva que compta, entre altres instal·lacions, amb pavelló poliesportiu, pavelló polifuncional, pistes d’atletisme i patinatge, pistes de tenis, frontó, piscina d’estiu, camps de futbol, skatepark…

Control d’accés

Les pistes podran començar a utilitzar-se el pròxim dilluns, dia 4 de desembre. Per a reservar-les, els usuaris hauran d’entrar i registrar-se en una web-app configurada per a les instal·lacions de l’Alcora. Accediran així a l’àrea de reserves des d’on hauran de seleccionar una data i una hora. Una vegada completat el pagament de la reserva, aquesta s’activarà en la seua zona d’usuaris. Finalitzat el temps de gaudi de la pista, disposaran de 5 minuts per a eixir de la instal·lació i tancar les portes. Si volgueren romandre durant més temps, podran ampliar la reserva realitzant una nova a través de la web-app.

En breu donarem tota la informació a través de les xarxes socials de l’Ajuntament”.