Tornar

L’equip de govern atendrà a la ciutadania també els dijous a la vesprada

A partir d’aquesta setmana, a més de tots els matins, els regidors de l’equip de govern atendran també la ciutadania els dijous a la vesprada, en horari de 18 a 20 hores.

“Es tracta d’una iniciativa amb la qual volem obrir una nova via de contacte directe i pròxim amb els veïns i veïnes”. L’alcalde, Samuel Falomir, ha assenyalat, a més, la importància de facilitar que els ciutadans que treballen al matí puguen també aprofitar aquest dia per a dialogar i exposar els seus dubtes, opinions, queixes, suggeriments, etc. directament als representants municipals.

Falomir ha avançat que, a més de l’atenció per part de l’equip de govern, a partir del pròxim any 2020 els ciutadans podran també realitzar gestions administratives a l’Ajuntament els dijous a la vesprada, en horari de 17 a 20 hores. En aquest cas, l’alcalde també destaca la conveniència d’oferir aquest servei “davant la impossibilitat de molts veïns de vindre a realitzar certs tràmits al matí, en coincidir amb el seu horari laboral”. Amb aquesta iniciativa “sumem una nova eina de proximitat amb la ciutadania”. A més de

totes les reunions que els integrants del govern mantenen diàriament, cal esmentar també l’atenció que es dóna als veïns a través d’iniciatives com ‘despatx al carrer’, amb la qual l’alcalde trau el seu despatx al carrer tots els dijous al matí.

El primer edil alcorí ha ressaltat que el govern local es caracteritza per ser “pròxim, resolutiu i transparent”. I és que “només atenent, dialogant i escoltant als ciutadans es poden donar solucions efectives a les vertaderes necessitats i demandes de la població”: