Tornar

L’Escola Oficial d’Idiomes amplia la seua oferta a l’Alcora per al curs 2019-2020

La secció de l’Alcora de l’Escola Oficial d’Idiomes amplia la seua oferta educativa per al pròxim curs 2019-2020 amb la introducció de l’A2 i el B1.2 d’anglés, que completen els nivells A i B1 (A1, A2, B1.1, B1.2).

Cal recordar que aquesta secció, situada a l’IES Ximén d’Urrea i pertanyent a l’ EOI Plana Baixa, ha començat la seua marxa en aquest curs escolar 2018-2019. “L’objectiu és anar augmentat l’oferta cada curs” ha assenyalat la regidora d’Educació, Vanessa Périz, que ha destacat la importància de comptar amb aquest servei a l’Alcora per tal de facilitar als veïns i veïnes l’accés a l’aprenentatge d’idiomes i l’obtenció de titulació oficial.

Com informen des de l’EOI, fins al 27 de juny, i a través d’internet, pot sol•licitar plaça per al nou curs tot l’alumnat (actual i de nou ingrés) per a totes les EOI i seccions d’EOI de la Generalitat Valenciana.

La novetat d’enguany és que tot el procediment es fa per via telemàtica i l’alumnat que actualment cursa estudis en una EOI també haurà de participar en el procés d’admissió i matrícula, tot i que es respectaran les preferències de l’alumnat actual sobre les de l’alumnat de nou ingrés, d’acord amb les instruccions de matrícula de la Conselleria d’Educació.

L’EOI Plana Baixa ha habilitat un enllaç directe al procediment d’admissió i matrícula des de la seua pàgina web. L’adjudicació de vacants serà centralitzada, cada alumne/a farà una única sol•licitud en què podrà triar més d’una EOI o secció i un màxim de tres idiomes, amb diferents possibilitats horàries.

Posteriorment, el dia 15 de juliol, l’alumnat admés rebrà una notificació de l’assistent telemàtic perquè procedisca a matricular-se fins al dia 10 de setembre, d’acord amb les seues preferències i les vacants existents en els centres, idiomes i horaris sol•licitats.

En el mes de setembre s’habilitarà un segon període per al procediment telemàtic d’admissió i matrícula centralitzat, del 16 al 19 de setembre, per a l’alumnat que estiga pendent de les proves de certificació de setembre i per a aquelles persones que no hagen participat, o no hagen estat admeses, en el període d’admissió de juny.

Finalment, a partir del dia 1 d’octubre les EOI oferiran totes les vacants disponibles, per a la matrícula de les persones que ho desitgen, en les secretaries dels centres de forma presencial i sense cap tipus de preinscripció, fins que s’exhaurisquen les places.

L’EOI Plana Baixa, amb seu a Vila-real, compta amb sis seccions: Borriana, la Vall d’Uixó, Onda, Nules, Segorbe i l’Alcora. Actualment ofereix cinc idiomes (anglés, francés, valencià, italià i alemany), es va crear en setembre de 2018 i enguany espera superar els 2.000 alumnes.