Tornar

Més de 1.000 persones han gaudit en 2018 del cinema organitzat per l’Ajuntament de l’Alcora

Al voltant de 1.200 persones han gaudit durant l’any 2018 de les sessions de cinema organitzades per l’Ajuntament de l’Alcora.

El regidor de Joventut, Robert, Tena, ha valorat “molt positivament” les dades d’assistència, destacant que la iniciativa, plantejada per oferir una opció d’oci i temps lliure, ha aconseguit consolidar-se, incrementant “notablement” la participació.

Amb el títol ‘Dissabtes ALCinema’ l’Ajuntament projecta els dissabtes a la vesprada dues pel•lícules al saló d’actes, una dirigida al públic infantil, a les 17 hores, i a continuació, a les 19 hores, una dirigida al públic adult.

Tena ha recordat que van ser els veïns i veïnes els que van triar el dia i horaris de les projeccions a través d’una enquesta “realitzada amb la finalitat de fomentar la participació ciutadana”.

Així mateix el regidor ha ressaltat que, l’adquisició d’una nova pantalla per part del Consistori “ha suposat un estalvi anual de 12.000 € a les arques municipals en la contractació d’aquest servei”.

Al llarg de 2018, els assistents han pogut gaudir de pel•lícules com ‘La la land’, ‘Perfectos desconocidos’, ‘Múltiple’, ‘El secreto de Marrow Bone’, ‘El nacimiento de una Nación’, ‘Los Boxtrolls’, ‘La Oveja Shaun’, ‘Gru 3, mi villano favorito’, ‘Las aventuras de Tadeo Jones’…entre moltes altres.

D’altra banda, cal destacar que a l’estiu -durant el mes de juliol- l’Ajuntament posa en marxa ‘Cinema a la fresca’. Un cicle que “amb la finalitat d’arribar a diferents zones de la localitat i a les pedanies de la Foia i Araia” es realitza de forma itinerant. Tena ha explicat que en 2018 es va celebrar la seua tercera edició.

A més de la valoració de 2018, el responsable de Joventut ha indicat que ‘Dissabtes ALCinema’ ha arrancat en 2019 amb una “elevada participació” fins i tot registrant “xifres rècord” d’assistència.