Tornar

Programació ‘Dia de l’Orgull LGTBI 2020’

Un any més, l’Ajuntament de l’Alcora, a través de la regidoria d’Igualtat, ha preparat un programa d’activitats amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI (28J).

Es tracta d’una iniciativa amb la qual el consistori pretén “normalitzar i donar visibilitat a la diversitat sexual, impulsar valors d’igualtat i respecte i reivindicar el dret de totes les persones a ser, sentir i estimar com vulguen, sense ser discriminades per la seua orientació sexual o la seua identitat de gènere”.

Al balcó de l’Ajuntament lluirà a partir de demà una pancarta amb el lema “L’amor no danya, l’odi sí” i el logo “l’Alcora Orgullosa”.

La programació començarà el dijous 2 de juliol, a les 18.30 hores, amb la xerrada “Vivències LGTBI”, que tindrà lloc al pub Manhattan.

Continuarà l’endemà, divendres 3 de juliol, amb la celebració de 3 actes. Al matí, a les 10 hores, es durà a terme un mural participatiu al parc Germanes Ferrer Bou, a càrrec de “De Tripas Aerosol”. A la vesprada, a les 19 hores, Café París acollirà la conferència “Fem-els visibles! Coeducació i dones LGTB” i la presentació del llibre “Les invisibles. Educació afectivosexual des de les ciències socials”, a càrrec de Laia Pitarch Centelles. I per a concloure la jornada, a les 22.30 hores, es projectarà la pel·lícula “Mi nombre es Harvey Milk” del director Gus Van Sant a la Pista Jardí.

A més de la posada en marxa d’aquestes activitats, l’Ajuntament se sumarà a altres iniciatives organitzades per Castelló LGTBI, col·lectiu que treballa per tal d’aconseguir la igualtat i la diversitat afectiu-sexual a la província de Castelló.